Lysejordet skoles barnekor

På Lysejordet skole har vi et fantastisk hyggelig barnekor på rundt 60 elever. Vi synger mange fine og lystige sanger, med vekt på sangglede og kvalitet. Vi har spilt inn CD, noe som var veldig spennende og morsomt! For å ha et best mulig kor er det viktig at man forplikter seg til å være med på alle øvelsene og stille på de ulike arrangementene. Trofaste elever mottar et vakkert smykke etter fem hele år i koret og de som er med oss i seks år, får også et gavekort.

Arrangementer

Jul - Vi har felles julekonsert med skolekorpset. Vi synger julen inn ved Frelsesarmeens julegrantenning på universitetsplassen.

Tur til Nordmarkskapellet for 5. - 7.trinn - Vi pleier å grille, leke, synge og kose oss. Vi overnatter én natt.

Huskonserter - En om høsten og en om våren.

Kosekvelder - Vi har ofte hyggekvelder for barna på høsten. 5. - 7. trinnselevene i koret inviteres gjerne på en forestilling (Vi har bl. a. vært på "Mary Poppins" og "Singing in the rain"). For de som går i 3. og 4. har vi hatt filmkvelder på skolen.

Korbarnas foresatte

Det er bare hyggelig å ha barn i koret. Man må kun stille på konsertene og andre arrangement, samt møte på foreldremøtene. Noen ganger må man kanskje bake en liten kake eller lignende til huskonsertene, men dette går på omgang.

Vi øver i skolens nye gymsal hver mandag:

3. og 4. trinn øver kl. 13.45–14.30.
5.–7. trinn øver kl. 14.30–15.15.

2. årselevene får lov til å begynne i koret litt før vårkonserten og deltar som en del av koret på denne konserten. Det er alltid hyggelig og ønske nye barn velkomne til koret!

Her finner du informasjon om innmelding, utmelding og kontingent.

Kia Petterson
karin-1808@osloskolen.no

Ta gjerne kontakt hvis dere ønsker at deres barn skal begynne i koret eller hvis dere ønsker at vi skal komme og synge for dere.