Lysejordet skoles musikkorps

Dean Stallard

korps.lysejordet@gmail.com

Moro med musikk!

Korpset er nå en del av et samarbeidsprosjekt med skolen og musikkundervisningen i 2. klasse. Dean Stallard inngår som en del av instruktørteamet. Her håper vi også at barna kan bli interessert i å være med i korpset.

Kontigent

Kontigenten er for tiden kr. 1.250 pr. halvår og dekker samspill hver torsdag samt individuell instruksjon, sponsing av seminarer, turer og mye annet. Mot et depositum på kr. 2.000 får barna låne instrument og uniform.

Når kan man begynne?

Korpset rekrutterer fra og med 3. klasse, men det er aldri for sent å begynne. Det er delt opp i tre aldersnivå/grupper med instruktører og spilletider som følger (kan bli endret):

Korps/gruppe        Alder        Varighet       Dirigent                 >Spilletid
Aspirantkorps         3.kl            Ett år              Dean Stallard        Tors 1430 - 1530
Juniorkorps 1          4.kl            Ett år              Dean Stallard        Tors 1600 - 1745
Juniorkorps 2          5.kl            Ett år              Dean Stallard        Tors 1700 - 1900
Hovedkorps            6.kl +         Resten            Dean Stallard        Tors 1800 - 2030

Korpsets logo