Hovedseksjon

Lysejordet skoles musikkorps

Korpset spiller og marsjerer i byen på 17. mai, og flere andre arrangementer. Vi spiller flere typer musikk: fra klassiske stykker, til kjente låter fra pop, rock og film, til jazz og improvisasjon.

Vi har sommerturer for både store og små musikanter, og hver høst har vi seminar med overnatting. Korpset har et tett samarbeid med Oslo kulturskole, og har dyktige instruktører som sikrer musikkopplæring på høyt nivå.

Dirigenten vår heter Dean Stallard 

Påmelding og informasjon: 

Se vårt ark med informasjon om korpset, med  påmeldingsskjema (pdf)

Ta kontakt hvis du har spørsmål: send epost til  korps.lysejordet@gmail.com

Moro med musikk!

Korpset samarbeider med skolen om musikkundervisningen i 2. trinn. Alle elevene deltar i "Moro med musikk", hvor barna lærer sang, dans og får utforske et instrument. Korpsets dirigent Dean Stallard er en av instruktørene. 

Kontigent

Kontingent for medlemskap i korpset er 2500 kr pr skoleår. Dette dekker utgifter til uniform, instrument og undervisning, samt en stor del av utgifter for turer og sosiale aktiviteter. Første året (3. trinn) har man mulighet til å dele betalingen i to (høst- og vårsemester). Ved innmelding betaler man 2000 kr i depositum for instrument og uniform.

Når kan man begynne?

Barnet begynner å øve og spille i korpset fra 3. trinn. Vi anbefaler å melde seg inn i siste halvår av 2. trinn, for å kunne bli litt kjent med korpset og velge instrument. Hvis barnet er eldre og ønsker å bli med, så er det aldri for sent å begynne ! Da legger vi til rette for det. 

 

Når er det øving ? 

All undervisning for aspiranter og de yngste elevene forsøker vi å legge i AKS-tiden på skolen. Spilletimer med musikklærer avtales individuelt for hvert barn. Korpset øver sammen hver torsdag ettermiddag. Dette kalles samspill. Da er korpset delt opp i grupper etter nivå og alder. 

 

 

Korpsets logo