Skoleplattform Oslo

Skoleplattform Oslo gir tilgang til informasjon og relevante verktøy tilpasset rollen til den som logger seg inn.

Skolenettsidene

På vår åpne hjemmeside lysejordet.osloskolen.no vil du finne blant annet nyheter og aktuelt fra skolehverdagen vår, kalender og kontaktinformasjon til alle ansatte og mange av ressurspersonene som er knyttet til skolen.

Hva finner du etter pålogging til Skoleplattform Oslo?

• Pålogging gjøres via nettsiden ved å klikke på "Logg inn" øverst til høyre på nettsiden.
  • Velg "foresatte".
  • Du logger deg deretter på ved hjelp av ID-porten, på samme måte som ved tilgang til en rekke andre offentlige tjenester i Norge.

Informasjon om pålogging

Kommunikasjon skole - hjem

1. Epost: Skolen benytter e-post til å kommunisere med foresatte til enkeltelever og til klasser og trinn.

2. Meldingsverktøyet: Skolen legger ut elevenes ukeplan via meldingsverktøyet. Disse meldingene møter du etter innlogging via skolens hjemmeside. Her vil det også legges ut annen relevant informasjon og nyheter knyttet til trinnet eller klassen. Vi oppfordrer de foresatte til å logge inn og følge med, og anbefaler å huke av for automatisk varsling på e-post når nytt innhold legges ut. Klikk på "min profil – profilside" og huk av for "få meldinger på epost".

Epost-innstillinger

3. SMS: Lysejordet har nå muligheten til å sende SMS til enkelte eller alle foresatte ved behov. Dette er gunstig med tanke på beredskap og der man har behov for å informere mange mennesker på kort tid. Skolen og lærerne vil også kunne benytte dette dersom man ønsker at informasjon skal nå dere raskere enn ved e-postkommunikasjon. Som en regel skal disse SMS'ene ikke besvares, men ved behov vil skolen be spesifikt om at man svarer.

4. I tillegg vil det selvsagt også være behov for telefonsamtaler eller møter der skriftlig kommunikasjon ikke strekker til i stor nok grad.

Fravær

Kontaktlærerne fører fravær digitalt, og de foresatte har mulighet til å se oversikt over dette etter innlogging via skolens hjemmeside.

It's Learning - læringsplattform It's Learning logo

Skolens læringsplattform heter It's Learning, og lenke videre hit finnes etter at dere har logget inn via skolens hjemmeside. På It's Learning planlegges undervisning i perioder og det knyttes læringsmål til periodene. På Lysejordet jobber vi for at It's Learning skal være en god læringsstøtte for de ulike alderstrinnene og at det skal være mange gode ressurser å finne der. Dere som foresatte har tilgang til å se det som er knyttet til deres elever, og vi oppfordrer dere til å følge med her.

Lysejordet skole sin logo