Velkommen til skole på GULT nivå fra mandag 10. mai

Barn hopper paradis.

Alle ansatte på skole og på AKS  er godt forberedt på å ta imot hele klassen - og de er opptatt av å arbeide godt med klassemiljøet for at alle skal føle seg trygge i denne overgangen fra mindre kohorter til hele klasser.

Dette er det viktig at dere også bidrar med - gode og trygge relasjoner må styrkes og befestes, både på skolen, på AKS og hjemme.  Nå er det åpent for at flere kan samles- alt for å styrke fellesskapet og sørge for at alle blir med.

Vi nærmer oss normale tider.  Håper vi.

17. mai

Byrådet informerte om at de ikke endrer reglene for arrangementer nå. Det betyr at det er lov å samle maks 10 personer på arrangementer utendørs på eller før 17. mai, det inkluderer flaggheising.

Det betyr at det ikke vil bli noen 17. mai feiring på skolen, men vi vil ha en markering klassevis på skolen 12. mai.  FAU spanderer is på elevene - og lærerne vil arrangere noen leker for klassen.

I tillegg får vi besøk av korpset - de kommer og kaster glans over dagen - slik at alle får oppleve lyden av EKTE 17. mai, med korpsmusikk. Tusen takk til korpset - det betyr mye.

17. mai blir det marsjering og musikk på uannonserte steder i nabolagene.

Alle barn som vil kan bli med i korpset fra høsten av, og påmelding er nå åpen for blivende musikanter i 2013-kullet.  Mer informasjon om påmelding finner dere på skolens sider om korpset:

https://lysejordet.osloskolen.no/for-elever-og-foresatte/andre-tilbud-til -elevene/korps/

Vi lager en 17.mai-hilsen i form av en film der dere blant annet vil høre elevrådets tale og vakker sang - mer info  om dette følger.

Hilsen rektor Ellen